Onze specialismen

Onze specialismen reiken van snel opgezette MVP’s (minimum viable product) tot het beheren van grote stabiele platformen. Met passie voor ons vak haalt Wend het beste uit de technologie voor je product en doelgroep.

databanken

RAPPORTAGE

MANAGEMENT

E-LEARNING

cloud

E-COMMERCE

Van concept tot bereik

CONCEPT

Wend heeft ruime ervaring met het bedenken en ontwikkelen van uiteenlopende concepten. Een online herpositionering van je merk? Verbeteren van de conversie? Meer betrokkenheid bij je doelgroep? Wij vatten het plan samen in een helder concept en design.

design

Met het concept helder wordt het product uitgewerkt. De user interface & de user experience staan hierbij centraal. Hoe gaat de bezoeker het eindproduct beleven? En: hoe dragen de functionaliteiten van het te realiseren product bij aan de geformuleerde doelstellingen?

front-end development

De optimale gebruikerservaring bestaat niet alleen uit een doeltreffend ontwerp, maar zit zeker ook in de beleving tijdens het gebruik van een website. Een goede en de juiste user experience is dan ook een vereiste. Ervaar je product als een soepel en organisch geheel.

back-end development

Bij Wend staat de techniek op de eerste plaats. Wij creëren veilige, robuuste &  schaalbare applicaties voor web, mobiel en cross platform. Het Django framework is dan ook de beste keuze om applicaties mee te ontwikkelen.

BEHEER & support

Online samenwerken, leren of bestellen. Alles wat we doen, kan ook online en 24 uur per dag. Het moment dat de applicatie naar productie gedeployeerd wordt, is pas het begin. Wend zorgt er voor dat alles soepel blijft lopen van applicatie tot server.

MARKETING

Als alles soepel loopt en de site, app en/of SaaS werken als een zonnetje, is het de beurt aan de marketing. De SEO en SEA inrichten, landingpagina's of tijdelijke actiesites ontwikkelen. Wend helpt en ondersteunt je er mee.

De jarenlange samenwerking met Wend is gebaseerd op vakmanschap, snelheid en vertrouwen. De kracht van Wend zit in de eenvoud van het design en de wil om problemen op te lossen.

Stefan van Goor, KlasseTV

Wend bedenkt, ontwerpt en bouwt

Wend is een onafhankelijk internetbureau. Wij zijn gericht op resultaat en leveren concept, design, ontwikkeling en marketing voor al je online projecten.

neem contact met ons op