Grandvision

Bril van de Baas

De zakelijke service van Pearle Benelux ontzorgt en faciliteert zowel werkgevers als werknemers op het gebied van een beeldschermbril- en/of veiligheidsbrilregeling.

Uren staren naar je beeldscherm

Elke dag urenlang naar een scherm staren is niet gezond. Het kunstmatige blauwe licht vermoeit je ogen en droogt ze sneller uit. In een wereld waarin het gros van de werkende mens dat vanachter een beeldscherm doet  wordt gedaan kwam Pearle Benelux kwam bij Wend met de vraag om een B2B SaaS platform te ontwikkelen waar bedrijven aan hun medewerkers een beeldschermbril kan aanbieden conform de ARBO-richtlijnen.

Veiligheid voorop

Met in ons vizier de privacy gevoelige data en een optimale gebruikerservaring voor werkgever en werknemer zijn wij aan de slag gegaan. Digitale veiligheid staat bij Wend hoog in het vaandel. Het platform verwerkt privacygevoelige data. Het platform is zo ingericht dat data op elk moment wordt verwerkt en enkel toegankelijk is voor personen die het gebruiken. Wend is trots op zijn  ISO-27001 certificering.

Full-service oplossing

Voor dit platform is het belangrijk dat het voor zowel de werkgever, werknemer als Pearle winkelmedewerker geen tijdrovend proces is. Als werkgever nodig je in de de portal van jouw bedrijf  in een paar klikken je werknemer uit voor bril van jouw gewenste budget. In een paar simpele stappen maakt de werknemer een afspraak in de apart ontwikkelde storelocator voor het maken van afspraken.

In de winkel kan een Pearle medewerker eenvoudig de gegevens achterhalen van iemand die voor een Bril van de Baas afspraak komt. Ook hier geldt, privacy staat hoog in het vaandel. 

Without nurture no growth

De markt staat nooit stil. Om het idee te testen en snel te kunnen schakelen hebben we voor Pearle dit project als MVP opgezet. Zo kondern we bijvoorbeeld in een paar snelle iteraties het aanbieden van een ander type bril, de veiligheidsbril, toevoegen.