MVP

Bouw, test & lanceer!

Een MVP (Minimum Viable Product) is kosteneffectief, omdat het jou in staat stelt om je ideeën snel en goedkoop te testen.

In plaats van een volwaardig product te ontwikkelen, daar veel tijd en geld in te steken om je initiële oplossing te staven aan de realiteit, bouwen we meestal van een MVP. Een MVP, minimal viable product, is een eenvoudigere versie van de uiteindelijk gewenste oplossing. Deze helpt je om de belangrijkste functionaliteiten te testen en te zien hoe je klanten reageren. Een MVP leidt tot snellere iteraties en een volwaardig product dat goed aansluit aan behoeften klant.

Hieronder vijf belangrijke voordelen voor het opzetten van een MVP voor jouw SaaS (Software as a Service):

Snel en goedkoper

Een MVP stelt ondernemers in staat om hun ideeën snel en goedkoop te testen. In plaats van veel tijd en geld te investeren in het ontwikkelen van een volwaardig product, kan een MVP worden gebruikt om de belangrijkste functionaliteiten te testen en te zien hoe klanten reageren. Dit kan helpen om het product te verbeteren en ervoor te zorgen dat het aansluit bij de behoeften van de klant.

Feedback

Een MVP kan helpen om (vroegtijdig) feedback te verzamelen van klanten en de markt. Door het testen van een MVP leren ondernemers wat klanten leuk vinden aan het product en wat verbeterd kan worden. Dit kan helpen om het product verder te ontwikkelen.

Innovatie

Een MVP kan helpen om de reputatie van het bedrijf te versterken. Door het lanceren van een MVP, kan een bedrijf laten zien dat het innoverend en ambitieus is en dat het voortdurend werkt aan het verbeteren van het product. Dit kan helpen om vertrouwen te wekken bij klanten en investeerders.

Concurrentie

Een MVP kan helpen om de concurrentie voor te blijven. Door het opzetten van een MVP, kunnen ondernemers snel inspelen op veranderingen in de markt en nieuwe kansen benutten. Dit kan helpen om een voorsprong te behouden op concurrenten en om succesvol te zijn in een snel veranderende markt.

Investeerders

Een MVP kan helpen om de interesse van investeerders te wekken. Veel investeerders zijn op zoek naar innovatieve ideeën die kunnen worden getest en uitgebreid, en een MVP kan helpen om te laten zien dat er een markt is voor het product en dat het een goed idee is om te investeren.

Webdesign & development partner van o.a.
Peerwith
privacy & Technologie

Op de schouders van reuzen

Veilig, betrouwbaar en bewezen. Dat is wat je nodig hebt als jij een online applicatie laat ontwikkelen & beheren.

Django & React
framework

Van snelle prototypes tot schaalbare oplossingen. Onze frameworks zijn flexibel en schaalbaar.

Geen aandacht,
geen groei

Gebruik de juiste metrics om snel te optimaliseren, te itereren en je gewenste groei te maximaliseren.

AWS datacenters
in europa

Betrouwbaar, veilig en snel data beheer & verkeer op de services van Amazon, door Wend ingericht en beheert.

ISO 27001
Gecertificeerd

Betrouwbaar en veilig omgaan met data van anderen. Dat is geen motto maar een werkwijze.