Wend BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens van site bezoekers

Wend BV verwerkt geen persoonsgegevens via deze site, omdat er geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden.

Persoonsgegevens van klanten

Bent u een klant van Wend, dan verwerken wij wel uw gegevens. Wend verwerkt uw persoonsgegevens ten behoeve van onze (financiële) administratie, CRM-systeem of ticketsysteem voor incidenten en wijzigingen. Wij houden ons daarbij aan de privacywetgeving. Wilt u onze specifieke privacyverklaring voor klanten lezen? Deze kunt u deze hier downloaden.

Contactgegevens

Wend BV
Entrepotdok 63A/64D
1018 DR Amsterdam
info@wend.nl

Klachten

Indien u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Wend, neem dan contact op met onze contactpersoon voor de gegevensbescherming, Diederik van Huijstee, via bovengenoemde contactgegevens ter indiening van uw klacht. U heeft bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Alle websites verzamelen cookies van hun gebruikers. Ook wij bij Wend. Wij nemen je online privacy serieus. Daarom vinden we het belangrijk om duidelijk te zijn over wat we precies van je verzamelen en waarom. Heb je na het lezen nog vragen? Mail dan naar: info@wend.nl

Wat zijn cookies en waarom verzamelen we ze?

Als je onze website bezoekt plaatsen we automatisch een klein tekstbestandje op je telefoon, tablet of computer. Hierin verzamelen we gegevens, zoals je loginnaam of je surfgedrag. Handig, want zo hoef je niet steeds dezelfde informatie in te voeren als je op wend.nl komt. Ook leren we door deze cookies hoe bezoekers onze site gebruiken, waardoor we deze nog gebruiksvriendelijk kunnen maken. Daarnaast kunnen we onze cookies inzetten om jou op websites van derden relevante advertenties over Wend.nl te tonen.

Liever geen cookies?

Je bent niet verplicht om de cookies te accepteren. Wil je dat we geen nieuwe informatie meer verzamelen? Of wil je de cookies helemaal verwijderen? In de links hieronder vind je per browser een stappenplan.

Cookie beheren

Wend bedenkt, ontwerpt en bouwt

Wend is een onafhankelijk internetbureau. Wij zijn gericht op resultaat en leveren concept, design, ontwikkeling en marketing voor al je online projecten.

NEEM CONTACT OP