Aan de slag

Je Ideale Problem-Solution Fit

Samen van idee naar product, wij werken aan dé ideale oplossing. Wil je weten hoe we dat aanpakken?

Wend werkt graag samen met zijn klanten of partners naar de ideale oplossing voor probleem of wens. Groot of klein, onze passie in het ontwikkelen van unieke en passende oplossingen zie je terug in elk project.

Bij het opzetten van een succesvolle SaaS doorlopen we verschillende belangrijke stappen. Met deze stappen kunnen we samen een probleem waarmee jij of je klanten worden geconfronteerd omzetten in een waardevolle, gebruiksvriendelijke oplossing die aan de behoeften voldoet.

Even heel kort door de bocht zijn hier vijf stappen die we doorlopen om ons te helpen bij het opzetten van een SaaS-project.

Identificeer het probleem

De eerste stap bij het opzetten van een succesvol SaaS-project is het identificeren van het probleem waarmee je klanten worden geconfronteerd. Dit kan een veelvoorkomend probleem zijn waar veel mensen mee te maken hebben, of het kan een unieke uitdaging zijn waar maar een paar mensen mee te maken hebben. Door het probleem te begrijpen, kan je een oplossing creëren die tegemoet komt aan de behoeften van je klanten en die waarde voor hen biedt.

Onderzoek de markt - verbeteren

Zodra je het probleem hebt geïdentificeerd waarmee je klanten worden geconfronteerd, is de volgende stap het onderzoeken van de markt om te begrijpen wie jouw potentiële klanten zijn en waar ze naar op zoek zijn. Dit kan het houden van enquêtes, focusgroepen of andere vormen van marktonderzoek inhouden om gegevens en inzichten over je doelgroep te verzamelen.

Ontwikkel een oplossing

Wanneer je het probleem en de markt duidelijk hebt gedefinieerd, is het tijd om de oplossing te ontwikkelen. In het algemeen ontwikkelen we hier een MVP (Minimal viable product) voor om het idee te testen en te verfijnen.

Testen en verfijnen

Voordat we het SaaS-project lanceren, is het belangrijk om de oplossing te testen en te verfijnen om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de behoeften van je klanten en waarde voor hen biedt. Dit kan het uitvoeren van gebruikerstests zijn, het verzamelen van feedback van bèta-testers of het gebruik van data-analyse om te begrijpen hoe uw klanten uw product gebruiken.

Lanceren en promoten

Zodra je SaaS-project klaar is, is het tijd om het te lanceren en te promoten. Eenmaal live begint de reis. Dat is het moment dat de bedachte oplossing getest wordt op meer en diverse klanten. Dit is de fase van het ontdekken, bijsturen en mogelijk een pivot.

Webdesign & development partner van o.a.
Peerwith
privacy & Technologie

Op de schouders van reuzen

Veilig, betrouwbaar en bewezen. Dat is wat je nodig hebt als jij een online applicatie laat ontwikkelen & beheren.

Django & React
framework

Van snelle prototypes tot schaalbare oplossingen. Onze frameworks zijn flexibel en schaalbaar.

Geen aandacht,
geen groei

Gebruik de juiste metrics om snel te optimaliseren, te itereren en je gewenste groei te maximaliseren.

AWS datacenters
in europa

Betrouwbaar, veilig en snel data beheer & verkeer op de services van Amazon, door Wend ingericht en beheert.

ISO 27001
Gecertificeerd

Betrouwbaar en veilig omgaan met data van anderen. Dat is geen motto maar een werkwijze.