Stap voor stap voor stap

Optimalisatie

In het optimalisatie proces implementeren we verbeteringen en nieuwe features in korte iteraties, ook wel sprints genoemd.

Onze filosofie is dat een digital solution nooit klaar is, daarom blijven wij testen en doorontwikkelen. Samen met jou blijven wij aan de weg timmeren om jouw resultaat te verhogen.

Dit betekent dat we het product in kleine stapjes jouw product verder ontwikkelen en deze stapjes regelmatig testen om te zien of ze aan de behoeften van de doelgroep voldoen en of ze bijdragen aan het behalen van de doelen van het product. Op deze manier kunnen we tijdig bijsturen indien nodig.

Doelen bepalen

De doelen van een sprint zijn de beoogde resultaten die je wilt behalen tijdens de sprint. Dit kunnen bijvoorbeeld doelen zijn zoals het toevoegen van nieuwe features aan het product, het verbeteren van bestaande features of het behalen van bepaalde metrics. Het is belangrijk om duidelijke doelen te stellen voor een sprint, zodat het team weet wat er van hen verwacht wordt en wat er behaald moet worden. Bovendien kunnen duidelijke doelen helpen om de focus te houden en afleidende taken of activiteiten te voorkomen.

Sprint team

We kijken naar de doelen van de sprint en de vaardigheden en expertise die nodig zijn om deze doelen te behalen. We selecteren vervolgens mensen met de juiste kennis en ervaring of met de juiste persoonlijke kenmerken en vaardigheden om het team te vormen dat het beste in staat is om de doelen van de sprint te behalen. We blijven dit proces herhalen voor elke sprint om ervoor te zorgen dat het team altijd geschikt is voor de doelen en behoeften van elke sprint.

Aan de slag

De fase waarbij aan het product wordt gewerkt is de belangrijkste fase van de sprint. Dit is de periode waarin het team samenwerkt om verbeteringen aan te brengen in het product en om de doelen van de sprint te behalen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat het team nieuwe features toevoegt aan het product, bestaande features verbetert of problemen oplost die zijn geconstateerd tijdens eerdere sprints of tests.

Tijdens deze fase is het belangrijk om regelmatig te communiceren met het team en met andere belanghebbenden, zoals gebruikers of opdrachtgevers, om te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de voortgang en eventuele problemen of uitdagingen.

Test & Evaluatie

We kijken of de doelen van de sprint zijn behaald en of de verbeteringen aan het product voldoen aan de behoeften van de doelgroep en bijdragen aan het behalen van de doelen van het product. We verzamelen hiervoor gebruikersfeedback en meten bepaalde metrics om inzicht te krijgen in hoe het product presteert.

Vervolgens bespreken we de resultaten met het team en maken we aanpassingen waar nodig om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de behoeften van de doelgroep en dat de doelen van het product behaald worden. Dit kan leiden tot aanpassingen in de verbeteringen of in het plan voor de volgende sprint. De evaluatie is dus een cruciaal onderdeel van de sprint.

Webdesign & development partner van o.a.
Peerwith
privacy & Technologie

Op de schouders van reuzen

Veilig, betrouwbaar en bewezen. Dat is wat je nodig hebt als jij een online applicatie laat ontwikkelen & beheren.

Django & React
framework

Van snelle prototypes tot schaalbare oplossingen. Onze frameworks zijn flexibel en schaalbaar.

Geen aandacht,
geen groei

Gebruik de juiste metrics om snel te optimaliseren, te itereren en je gewenste groei te maximaliseren.

AWS datacenters
in europa

Betrouwbaar, veilig en snel data beheer & verkeer op de services van Amazon, door Wend ingericht en beheert.

ISO 27001
Gecertificeerd

Betrouwbaar en veilig omgaan met data van anderen. Dat is geen motto maar een werkwijze.