Pluvo

Je eigen online academie

Maak prachtige online leerervaringen die niemand zal vergeten. Binnen een paar klikken heb je jouw online academie staan en kunnen je studenten, cursisten of medewerkers aan de slag.

Met Pluvo kan iedereen een e-learning maken. Of je nu in het onderwijs, op kantoor of bij een non-profit organisatie werkt: Pluvo is geschikt voor iedere leervraag en ieder budget.

Wend bedenkt, ontwerpt en bouwt!

Voor de ontwikkeling van Pluvo zijn we begonnen met brainstormen middels het design thinking concept. Belangrijke kernwaarden voor het platform zijn gebruikers gemak en de overtuiging dat leren leuk is. Met dit in het achterhoofd is de Pluvo huisstijl ontworpen. Het UI-ontwerp is intuitief en overzichtelijk en het design is speels. Als beheerder maak je gemakkelijk je eigen e-learning aan en als gebruiker vind je gemakkelijk de inspirerende leerlijnen en microlearnings in de persoonlijke academie.

Een goed product verkoopt zichzelf...

Uiteraard staan wij volledig achter het succes en de kwaliteit van het product, maar helaas is een goed product geen verkoopgarantie. Door de implementatie van growth sprints is voor Pluvo veel gedaan op het gebied van SEO optimalisatie, conversieverhoging, retentieverhoging en productontwikkeling.

Leren als leidraad

De filosofie van wend, dat een digitaal product nooit af is, sijpelt goed in Pluvo door. Door middel van growth sprints worden telkens kleine wijzigingen doorgevoerd, in de weken erna meten we het resultaat om te kijken waar verbetering mogelijk is.

Het client succes team is constant in contact met klanten en er wordt voortdurend gekeken naar klantvragen en werkbaarheid om dit toe te passen op andere plekken. Een voorbeeld is de complete herontwikkeling van de onboarding. Tijdens het opzetten is gemak een belangrijk aandachtspunt van Pluvo geweest. Gedurende de beginperiode bleek dat er nog regelmatig mensen afhaakten tijdens de proefperiode. Om de conversie in dit starttraject te verhogen heeft wend met klanten samen gekeken naar verbeterpunten het het onboardingstraject verbetert voor toekomstige bezoekers.

Wil je meer weten over het concept Pluvo of ben je op zoek naar een partner voor jouw SaaS oplossing? Neem dan contact met ons op!